Evo ti update. Kompletni.
1. Zahtjev predan, mislim, prekjučer.
2. Jučer oko 15h omogućen mi Iskon fletrejt!
3. Skidam ka' blesav.
E, sad, prva stvar je da je i T-com počeo uvodit fletrate odmah, a ne kako su prije najavili od 1. slijedećeg mjeseca.
Druga stvar je da je T-com povukao izjavu o fair use-u. Ali, ja taj cijenik s navedenim fair use-om imam isprintan, ako su ga u međuvremenu skinuli. Dakle, sve se radi da ekipa ne prebjegne u Iskon.
Međutim, jučer kad sam zvao support za Iskon, čak sam pokušao isprovocirat gospodina koji mi je objašnjavao, ali ona priča o 30GB mjesečno je izgleda zaboravljena. Kaže brajo, ma skidaj. Valjda je tako sad dok još nema puno ljudi.
Treće, brzina mi je čak koji put i lagano veća nego na T-comu, ali u pravilu je vrijednost ista.
I četvrto, što će neke možda zanimat, ping na online igranju mi je lagano manji nego kod T-coma, ali je lag osjetno manji. Uglavnom ga nema, osim ako nije problem servera, a ne mene.
Inače, ljudi moji, ne možete se puno prevarit. Jedan mjesec odete na Iskon, pa ako vam se ne svidi, otkažete.
A cijeli postupak je ispuniti zahtjev preko njihove stranice:
www.korisnik.iskon.hr
i zahtjev u pdf formatu isprintati te ga faxirati njima (brže) ili poslati poštom (sporije).
I dec it!!!