Riješio sam sve zamjenom aparata. Koristi sam neki stari Brondi bežični telefon koji je izgleda svoje odradio.Nakon što sam ga zamijenio s Panasonic-om sve šljaka i nestali su šumovi. Sorry,greška je bila do mene.
Imao bi još jedno pitanje: Nakon otključavanja routera koristim onaj config file gdje je 4.port za MaxTv, To uredno radi,međutim problem se javlja na trećem portu koji je sada "otključan" i trebao bi biti običan LAN port. Mislim da ovaj port ne radi dobro. Naime,kad na njega priključim računalo ili mrežni printer,lampica titra u ritmu onog četvtrog porta koji je za MaxTV,tj stiče se dojam kao da kroz njega probija MaxTv stream.Prvo vrijeme nisam obračao pozornost na to,ali kad sam na treći port prikopčao računalo od kćerke,dolazi do pucanja streamova filmova koje povlačim s mrežnog diska tj može se odgedati samo par minuta filma i onda stop. Prebacivanjem istog računala na port broj 1 ili 2 sve radi normalno. Postoji li kakva opcija manualnog konfiguriranja trećeg porta kroz sučelje routera jer sam dojma da ovako ne radi kako bi trebao. Hvala!