Evo da javim nastavak priče sa reklamacijom moje grafičke. Nazvaše me iz Linksa i rekoše da je grafička popravljena! Na moj upit šta se pokvarilo rekli su mi da je BIOS na grafičkoj imao grešku i da zbog toga kartica nije radila na deklariranim vrijednostima.
E sad mene zanima tko tu koga zavlači, pošto sam i osobno isprobao staviti na karticu nekoliko verzija BIOS-a međutim sa sve i jednim je bila ista stvar, load 500/1200 idle 100/375 čini mi se. Ni na koji način, osim modificiranjem BIOS-a nisam mogao dobiti karticu da radi na 850MHz, te mi niti jedan program za kontrolu frekvencije nije postizao ništa, a i ako sam želio da mi kartica radi na 850/1200 morao sam u BIOS-u sve vrijednosti ručno ukucati na na tu frekvenciju inače mi opet nebi radila na tim vrijednostima, već na prvoj manjoj dostupnoj.
Šta su oni mogli napraviti da ona sad odjednom proradi??
Nije da se bunim, nego me je sad malo frka da su uspjeli isprogramirati BIOS da radi kako treba, ali pod cijenu toga da ja opet neću moći kontrolirati karticu pomoću nijednog programa, pa ću opet morati reklamirati, a to mi se neda, nije baš da mi je Zagreb pod nosom pa da se mogu vozikat simo tamo, a u slanje poštom u ovakvim slučajevima nevjerujem.