View Single Post
Staro 10.03.2011., 03:33   #1710
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pričaš gluposti i nisi u pravu. Te reklame nisu tu da privlače ekipu sa PC Eksperta i ostale koji (u prosjeku) skidaju enormne količine podataka naspram regularnog Joea koji če platiti za 8 megabita i možda skinuti 10 gigi (od toga 9 gigi youtube filmića) u tom mjesecu.
Ok,ja pričam gluposti.... ti si se vjerovatno navikao u poslu da ti neko prodaje muda pod bubrege,al ja nisam. Pogotovo kao zastupnik za građevinske strojeve(nekoć) sam mogao jedino riskirat da mi neko odrubi glavu ako mi nekom kupcu otkaže nešto u garantnom roku a ja njemu prodam priču da sam cijeli promo materjal prezentirao o "prosječnom gazdi koji će stroj koristit tu i tamo da si skopa jamu oko hiže ili u slučaju građanskog rata masovnu grobnicu ili dve".....a ne za 18-satni rad na kamenolomu. Nejde to tako vojvodo.... tj,ide,al kod naših ovaca FLAT je FLAT,pojam NEOGRANIČENOG bez ikakvih restrikcija. Nemožeš isporučit navedeno? Nemoj ga ni reklamirat.

I zato ponavljam,neki kažu da je T-Com i njihove tarife bacanje novaca,možda.....al mene niko ne tlači ucjenama ako im zlostavljam bandwith,a bogami sam,skupa s ukućanima,veoma za*ban zlostavljač.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 10.03.2011. u 03:40.
trouble je offline   Reply With Quote