Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 09.03.2011., 22:06   #4896
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Tvoje postove mi je uvijek gušt čitat al s ovime se ne slažem. Zasut je bio samo komentarima o vizualnom izgledu kutije i raznoraznim nagađanjima. Da li je ikome palo na pamet da te kutije možda i fakat imaju dobar zvuk?
.
samogradnja za 1500kn da ima dobar zvuk??
no to što se tiče završne obrade ima smisla - ako je tip radio kutije po nekim nacrtima i proračunima i htio ih imat za duže vrijeme, onda se valjda potrudio da ih i završi kak spada. Meni se čini da je nešto pogriješio pa išo završit tek toliko da završi i onda ih proda.
ak je zvuk bio tako dobar, mogo je ostavit vanjski izgled gol pa nek si novi vlasnik radi rosewood ili pijano finiš kakav već želi.

a gdje piše da bas mora bit baš na tom mjestu u kutiji?? mogo je ić nba klasiku pa ga stavit u donju polovicu kutije a tweeter gore i eto - kao tako mora bit. ovak mi izgledaju ko kopija Spendora.

Te kutije ne zvuče bolje od 9.1 ili 9.2 (koje je već stari vlasnik imao) pa da me na giljtinu staviš!!!
placebo efekat da se ne osramoti zbog đoranja.

edit: sad vidim da je transmisija u pitanju - pa one su još zahtjevnije za izradu...možda kad bi uzeli neke TDL RTL2 ili 3 pa usporedili sa ovima - baš da se uvjerimo u ispravan zvuk ovih.
smirnoff je offline   Reply With Quote