View Single Post
Staro 09.03.2011., 13:50   #7473
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Dobro si jučer igrao, samo i ti dao par savjeta. Spotaj UVIJEK, ne samo da ćeš pomoći ostatku tima već jednom spotan protivnik će ti ostati u "vidokrugu" i neće te moći iznenaditi.
Podesi sensitiviti jer sam primjetio da kao gunner u heliću si stalno gledao u stranu (nemoj pretjerivati jer ćeš kao pješak biti neprecizan, uglavnom nađi balans)
Kad si gunner u tenku ili heliju nemoj pucati ako nisi apsolutno siguran da vidiš protivnika jer kad stvar zagusti gun će ti ili biti pregrijan ili neće biti loadan
Uzimaj kit ovisno o mapi na kojoj igraš... jer kad vidim da netko na HM-u uzme medica ubjesio bi ga za yaya.
Kod engi-a nauči korisitit tracer ako ti je AT4 još prekompliciran
GG
Thanks on advices!!
Za spotanje nisam znao, eto to nemoš naučit sa silnim bugarima, poljacima i ostalim likovima s kakvima sam se susretao do sada.
U heliću onu zadnju partiju mi se više u glavi zavrtilo od okretanja heli-a, miša, glave, ruke, svega, no budem pročačkao danas sensitivity, hvala!
S medicom vrlo rijetko igram, mape s puno vozila igram ugl. sa engineerom, ili s reconom ak me živciraju 'skrivači', a manje mape igram sa assaultom obavezno.
Uglavnom, hvala još jednom, taman dok pohvatam sve te 'sitnice' bit ću dobar suigrač