Tema: Dragon Age 2
View Single Post
Staro 09.03.2011., 12:10   #159
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
bam hrpa bandita, 3000 archera -->rape

Vidjet ćemo kakva priča bude ukupno, zasad kap što ljudi rekli Nije OMG ko 1nica, al da se i gore
Da, istina. Dobro je što se kasnije igra malo otvori i ekšueli možemo birati kako ćemo i gdje ići.
Što se tiće borbe i težine, uopće nije istina da je prelagana. U večini velikih fajtova treba pauzirat svakih 4-5 sekundi i nešto korigirati. Za nijansu je lakše od jedinice, ali još uvijek zahtjeva taktiku.

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
još 2 dana..pa odma na hard ..jesto uspješno importali lika iz jedinice?
Importaš samo "odluke" iz jedinice, ne samog lika.

I veliki minus što je ujedina dostupna rasa - human
Ja sam htio igrati sa Elfom-->
Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
Igrao par sati jučer, grafika na high, 1600x900 jer FRAPS-am usput, radi čisto ok, grafika je ok, ni fenomenalna (čak stovise ocekivao vise nakon 2god).

Nakon početne linearnosti otvara se nelinearni dio (da ne spoilam ikome neću u detalje), borba brža i fluidnija, što je plus.
Na hardu mi je ko normal u Prvom DA (bez onih olakšavajućih pečeva ), idem gradom tum di dum di dum-->bam hrpa bandita, 3000 archera -->rape

Vidjet ćemo kakva priča bude ukupno, zasad kap što ljudi rekli Nije OMG ko 1nica, al da se i gore
Da, istina. Dobro je što se kasnije igra malo otvori i ekšueli možemo birati kako ćemo i gdje ići.
Što se tiće borbe i težine, uopće nije istina da je prelagana. U večini velikih fajtova treba pauzirat svakih 4-5 sekundi i nešto korigirati. Za nijansu je lakše od jedinice, ali još uvijek zahtjeva taktiku.

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
još 2 dana..pa odma na hard ..jesto uspješno importali lika iz jedinice?
Importaš samo "odluke" iz jedinice, ne samog lika.

I veliki minus što je ujedina dostupna rasa - human
Ja sam htio igrati sa Elfom