View Single Post
Staro 08.03.2011., 14:49   #606
dart_tom
Premium
Moj komp

dart_tom's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor tonini Pregled postova
Evo da i ja dodam, produžio sam ugovor za internet i dobio WD320 Element.
Poslali su neki ''šrot'' i već je bio na servisu. Dobro dobio sam novi, čini se sad OK, samo moraš sam platiti poštarinu za servis. Tu je zaheb.

Drugo, davno mi je isteka Ugovor za MaxTV, za produljenje ne daju ništa osim nekih besplatnih mogučnosti snimanja, a kasnije sa naplatom.

Jučer sam raskinuo Ugovor za MaxTV i htio napraviti novi da bi dobio TV koji nude, jer mi odgovara.
Nisam mogao to učiniti telefonski putem, sve ostalo telefonom može, već su me uputili u t-com centar.
Nakon što sam otkazao, praktično davno istekli Ugovor, rečeno mi je da ne mogu sklopiti novi dok ovog ne razduže.

Međutim i dalje imam sliku priko MaxTV-a.

Pitanje da li bi bilo dobro sad priko telefona sklopiti novi jer akcija za TV traje do 15-tog. Pa da vidim što će oni gore reći?
ma nisi trebo raskidat ugovor,ja sam imao s njima prepisku jedno 5-6 mailova oko toga kako nas stare korisnike ne .ebu pet posto i da mi ih je pun kujac i da oću raskinit ugovor i da idem kod nekog drugog(naravno da mogu imati samo maxtv) da bi mi tada sami ponudili lcd i besple mijesec ili dva nisam siguran sve programe i snimalicu
usput lcd je mrak,ima usb koji moze reproducirat samo glazbu i slike ali nakon malo kemijanja mogu se gledati i filmovi
i to divx,avi,MKV i to sve sa titlovima(č,ć,š,đ) i mozes ćak i podešavat titlove ako nisu vreenski usklađeni!
dart_tom je offline   Reply With Quote