Jel' moguće da mi iskon ukida mogućnost korištenja drugog STBa, s obzirom da ne koristim uslugu, tj. da mi na neki način ograničava paricu tj. limitira ADSL?
Naime (kao što sam već spomenuo na thread-u) jedno vrijeme sam imao uslugu u ponudi, da bi je nakon tjedan-dva maknuli.
Kad sam zvao službu za korisnike objasnili su mi da je sigurno problem kod mene u instalaciji (!?).
Nakon provjere svih kablova, routera i sl. s moje strane, utvrđeno je da je sve OK (niti jedan kabel nije zamijenjen).
Nakon cca mjesec dana sam preko korisničkog accounta tražio provjeru instalacije i/ili objašnjenje zašto nemogu koristiti 2. STB, jer sam zainteresiran za uslugu.
Nakon nekoliko dana (bez dodatnih objašnjenja ili odgovora) pojavila mi se mogućnost aktivacije usluge (!?).
S obzirom da zbog određenih razloga nisam bio u ZG, bilo mi je glupo taj čas aktivirati uslugu.
Online sam povremeno provjeravao account i usluga je bila dostupna za aktivaciju.
Nakon cca 2-3 tjedna, usluga je (rekao bih) maknuta s accounta i trenutno je nije moguće aktivirati.
Već znam da će mi u službi za korisnike reći kako je problem u mojoj instalaciji (koju oni redovito provjeravaju) ali instalacija i kablovi su novi i nisu baš dostupni da bi ih se moglo oštetiti.
Da ne ponavljam-da nikoga nije bilo u stanu!
Ima li netko racionalno objašnjenje?
Što se TVa tiče zapinje/puca li nekome slika češće nego prije?