Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.03.2011., 14:43   #4870
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Jebiga i meni je bezveze da se vezes i potenciras raspravu u krivom smjeru pravdajuci se kvalitetom zvuka!
Jel tebi treba crtati? Istu kvalitetu zvuka bi imao da si te iste zvucnike platio jeftinije tj. onoliko koliko doista vrijede.

Ako i dalje ne shvacas sta ti se pokusava docarati odgovori mi na ovo:

Kupujes nekog XY polovnog Passata! (bubam marku i tip) Probao si ga i pase ti, odlican je udoban je i sve 5. Oprema i masina ti odgovara! Da li ces pogledati u oglasnike ili kataloge i vidjeti kolika je nominalna vrijednost toga istog ili slicnog polovnog Passata tih godina i te opreme? Pa normalno da hoces jer nisi valjda toliko blesav da bi si dopustio kupovinu, da bar okvirno ne znas koliko taj proizvod doista vrijedi!? Pa neces valjda dati 2k€ vise samo zato sto ti je udoban, kvalitetan i sto ti se svidja?! Vec ces ko sav normalan svijet pokusati kupovinu svesti u granice normale, tj. granice stvarne vrijednosti tog auta?! Jel sad jasnije?

Ili kupujes graficku i das 500kn vise jer eto, ima krasnu sliku i lijepe boje, a ona realno vrijedi duplo manje.

Mislim ono, stvarno si nevjerovatan. Da si ih platio 700-800 kn svirali bi jednako dobro kao i sada po cijeni 1800kn.
Da si sam sastavio iste takve svirali bi isto za cijenu od 1500kn koliko dodju nove novcate komponente.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 07.03.2011. u 14:54.
Ziiky je offline   Reply With Quote