S time da sam za ASUS model P8P67 Pro na PCMark Vantage vidio dosta loše rezultate. Znam da nije to ista ploča ali malo me zabrinulo.
Molio bih vas ako netko ima kakvo mišljenje vezano za ove tri,
Gigabyte GA-H67A-UD3H-B3,
ASUS P8H67-M EVO,
MSI H67MA-ED55 (B3).
ili neku alternativnu koja bi bila dostupna kod nas.
Hvala! -->
Namjeravam uzeti i5-2500
Razmišljam si kako mi "K" verzija ne bi donijela ništa više negoli mogućnost za overclocking a to definitivno ne bi iskoristio. I sad imam ovaj stari AMD Barton koji se vrti preko 7 godina i nikad mi nije palo na pamet petljati oko njega pa tako ne vjerujem da će mi niti "K" verzija pobuditi znatiželju. Koliko vidim i5-2500 dolazi na 3.3GHz, a uz turbo može do 3.7GHz, meni dovoljno. Tako da bi za njega bila dovoljna ploča s H67. H67 bi volio imati iz jednog "paranoičnog" razloga a to je da mi se slučajno jednog dana dogodi kvar na grafičkoj želim imati alternativni izlaz do nabavka nove kartice. Za grafičku namjeravam uzeti Gigabyte GTX 460 768MB.
Osim toga volio bi da na ploči ima IEEE 1394 pa sam tako našao Gigabyte model GA-H67A-UD3H-B3. Nažalost te ploče još nema kod nas tako da sam prelistao i ostale ponude. ASRock u ponudi nema ploču sa H67 i FireWire, ASUS daje model P8H67-M EVO a MSI nudi H67MA-ED55 (B3). Vjerujem (nadam se) da bi cijena tih ploča mogla biti oko 1000 kuna
S time da sam za ASUS model P8P67 Pro na PCMark Vantage vidio dosta loše rezultate. Znam da nije to ista ploča ali malo me zabrinulo.
Molio bih vas ako netko ima kakvo mišljenje vezano za ove tri,
Gigabyte GA-H67A-UD3H-B3,
ASUS P8H67-M EVO,
MSI H67MA-ED55 (B3).
ili neku alternativnu koja bi bila dostupna kod nas.
Hvala!
|