Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.03.2011., 14:39   #4869
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ako je čovjek zadovoljan s trampom (a mislim da je to u ovoj priči najbitnije) i veli da je dobio bolji zvuk, čemu uopće više komentari tipa "to ti ne valja"? Ti ih nisi poslušao i ne znaš kako zvuče. Možda ti i ne bi pasali, ali možda i bi. Ne znaš dok ne čuješ.
Bravo.

@ dubravkol

Istina da bi ih teško prodao, u tome se slažem s tobom. No, slušao sam Diamond 9.3, Diamond 9.2, Sonus Faber Minima Amator te ovu transmisiju. Nisi daleko od mene, donesi svoje 9.1, pa ćemo lijepo popričat i vidit ćeš kolika je razlika između ove transmisije i dajmonda.

Finiš im nije nešto, jedina mana tih kutija. Što se tiče prostorije, to je trenutno usko grlo, no svakako se odmah na prvu čuje razlika u kvaliteti zvuka. Razmještaj u drugu prostoriju bude, to imam u planu. Tada ne bude niti komp niti išta drugo između niti ispred tih kutija ili bilo kojih drugih.

Meni malo bezveze da sad zbrajate kolko su koštali dijelovi za te kutije itd itd. Koliko koštaju dijelovi za diamond 9.2?! Imaju li skretnicu prvog reda? Bezveze, većina vas, kudite nešto što niste čuli u životu i sastavljate neku statistiku koja nema veze s vezom.

Flikoman je offline   Reply With Quote