View Single Post
Staro 07.03.2011., 12:37   #169
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Na stazi je puno gore i teze vozit nego na klasicno asfaltu, grijanje guma, proklizavanje je ogromno ako samo malo premotas volan od onog sto je potrebno.

A ti dok vozis na tipkovnici ti uvijek dajes 100% gas, 100% kocnicu i 100% steer kad skreces tako da je to prilicno realno.
sto je s nama koji igramo sa gamepadovima/volanima? i svi ovi gameplay filmicu su sa likom koji igra na volanu (doduse ne znam s kojim assistovima)

kazes da je normalno da auto proklizava ako nisu gume zagrijane

onda su u EA morali uzeti to u obzir, i dati mogucnost igracu da vozi krug zagrijavanja gdje bi zagrijao same gume

a ne ovako ti daju izgovor zasto auto proklizava ali ne i samo rjesenje kako to sprijeciti..

Citiraj:
Jer da itko izbaci 90% simulaciju koja simulira stvarni svijet, 95% smrtnika se vjerovatno nebi izvuklo iz boksa, a o jednoj zondi R da ne pricam, vrtili se ko na ringispilu
pa eto, svi se kunu da je richard burns rally simulacija, pa se opet moze vozit bez vecih poteskoca

ne kontam zasto isto ne bi bilo i za igru u kojoj mozes voziti golfa peticu (ili veyrona koji ima sve moguce assistove) po savrseno ravnoj stazi

Citiraj:
Ovo je ipak igrica i nesto uz sto bi se trebao zabavljat a ne gledat koliko je realno, jedino po cemu se izdvajaju je da bude priblizno realno, da nemozes driftat pri 250 kmh kao u Hot pursuit 2 a i sama ta igrica je odlicno napravljena, to je cista arkada za zabavu, nikakav prikaz realne voznje.
nekima ljudima je realnost zabava. sto realnije to bolje.

npr ja obozavam simulacije borbenih zrakoplova (bilo rijec o onima iz drugog svjetskog ili o f22 raptoru)
neki ljudi obozavaju simulacije vlakova, kamiona, itd

obicne arkade, ili neke polusimulacije me ne privlace

problem je sto EA promovira ovu igru kao cistu simulaciju

odlucili su ici u 2 smjera
jedan cisto arkadni sa tim hot pursuitom, i drugi "cisto" simulacijski sa shiftom

kao sto i sam kazes da je ovo cista simulacija morao bi se brinuti o puno vise faktora (zagrijavanje guma, odnos izmedju brzina, tip guma, raspored tezine, spojleri, itd)

a ovo je neki mix simulacije/arkade gdje su pokusali simulirati pravi osjecaj voznje umjetnom tezinom upravljanja (mislis da je igra realna samo zato sto auto understeera/oversteera u svakom zavoju..)

mislim da bi bilo najbolje da su uzeli fiziku voznje iz GT5/forze/rfactora i osjecaj brzine iz shifta

Citiraj:
Meni se jedinica svidjela osim drifrta koji su po meni fulali kompletno, a dvojka mi se zasada cini kao igrica koju cu odigrat s gustom.
ja se bojim da ce dvojka biti jednaka jedinici sto se tice voznje
nadam se da sam u krivu

ako nisam, preostaje mi cekati dirt 3 i grid 2 ^^
Ordem je offline   Reply With Quote