Citiraj:
Autor ehohr
Na stazi je puno gore i teze vozit nego na klasicno asfaltu, grijanje guma, proklizavanje je ogromno ako samo malo premotas volan od onog sto je potrebno.
A ti dok vozis na tipkovnici ti uvijek dajes 100% gas, 100% kocnicu i 100% steer kad skreces tako da je to prilicno realno.
|
sto je s nama koji igramo sa gamepadovima/volanima? i svi ovi gameplay filmicu su sa likom koji igra na volanu (doduse ne znam s kojim assistovima)
kazes da je normalno da auto proklizava ako nisu gume zagrijane
onda su u EA morali uzeti to u obzir, i dati mogucnost igracu da vozi krug zagrijavanja gdje bi zagrijao same gume
a ne ovako ti daju izgovor zasto auto proklizava ali ne i samo rjesenje kako to sprijeciti..
Citiraj:
Autor ehohr
Jer da itko izbaci 90% simulaciju koja simulira stvarni svijet, 95% smrtnika se vjerovatno nebi izvuklo iz boksa, a o jednoj zondi R da ne pricam, vrtili se ko na ringispilu 
|
pa eto, svi se kunu da je richard burns rally simulacija, pa se opet moze vozit bez vecih poteskoca
ne kontam zasto isto ne bi bilo i za igru u kojoj mozes voziti golfa peticu (ili veyrona koji ima sve moguce assistove) po savrseno ravnoj stazi
Citiraj:
Autor ehohr
Ovo je ipak igrica i nesto uz sto bi se trebao zabavljat a ne gledat koliko je realno, jedino po cemu se izdvajaju je da bude priblizno realno, da nemozes driftat pri 250 kmh kao u Hot pursuit 2 a i sama ta igrica je odlicno napravljena, to je cista arkada za zabavu, nikakav prikaz realne voznje.
|
nekima ljudima je realnost zabava. sto realnije to bolje.
npr ja obozavam simulacije borbenih zrakoplova (bilo rijec o onima iz drugog svjetskog ili o f22 raptoru)
neki ljudi obozavaju simulacije vlakova, kamiona, itd
obicne arkade, ili neke polusimulacije me ne privlace
problem je sto EA promovira ovu igru kao cistu simulaciju
odlucili su ici u 2 smjera
jedan cisto arkadni sa tim hot pursuitom, i drugi "cisto" simulacijski sa shiftom
kao sto i sam kazes da je ovo cista simulacija morao bi se brinuti o puno vise faktora (zagrijavanje guma, odnos izmedju brzina, tip guma, raspored tezine, spojleri, itd)
a ovo je neki mix simulacije/arkade gdje su pokusali simulirati pravi osjecaj voznje umjetnom tezinom upravljanja (mislis da je igra realna samo zato sto auto understeera/oversteera u svakom zavoju..)
mislim da bi bilo najbolje da su uzeli fiziku voznje iz GT5/forze/rfactora i osjecaj brzine iz shifta
Citiraj:
Autor ehohr
Meni se jedinica svidjela osim drifrta koji su po meni fulali kompletno, a dvojka mi se zasada cini kao igrica koju cu odigrat s gustom.
|
ja se bojim da ce dvojka biti jednaka jedinici sto se tice voznje
nadam se da sam u krivu
ako nisam, preostaje mi cekati dirt 3 i grid 2 ^^