View Single Post
Staro 07.03.2011., 11:36   #166
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Svaki auto ce se ponasat kao gliser a pogotovo na stazi, mislim ja sam godinu i pol dana vozio Megane R26, i imamo sam izlet na grobnik i dok sa mnom nije sjeo decko koji ima preko par stotina krugova na grobniku i objasnio kad kocit, gdje odrzavat gas, gdje poklopit gas, apex zavoja, samo ga glisirao i unistavao gume sa uzasnim vremenima.

Na stazi je puno gore i teze vozit nego na klasicno asfaltu, grijanje guma, proklizavanje je ogromno ako samo malo premotas volan od onog sto je potrebno.

A ti dok vozis na tipkovnici ti uvijek dajes 100% gas, 100% kocnicu i 100% steer kad skreces tako da je to prilicno realno.

Jer da itko izbaci 90% simulaciju koja simulira stvarni svijet, 95% smrtnika se vjerovatno nebi izvuklo iz boksa, a o jednoj zondi R da ne pricam, vrtili se ko na ringispilu

Ovo je ipak igrica i nesto uz sto bi se trebao zabavljat a ne gledat koliko je realno, jedino po cemu se izdvajaju je da bude priblizno realno, da nemozes driftat pri 250 kmh kao u Hot pursuit 2 a i sama ta igrica je odlicno napravljena, to je cista arkada za zabavu, nikakav prikaz realne voznje.

Meni se jedinica svidjela osim drifrta koji su po meni fulali kompletno, a dvojka mi se zasada cini kao igrica koju cu odigrat s gustom.
Stoji to kaj si rekel za stvarni život, al kaj se tiće igrice mogu reći da za to postoji volan, i na njemu nije sve 100% pa u tom slučaju bi dobro došla simulacija!
danc00 je offline   Reply With Quote