06.03.2011., 20:49
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor Neo-ST
E hvala McG (i ostalima naravno), dosta mi je pomogao Ubuntu Tweak, ali ove .url fajlove s ničim ne mogu otvoriti niti ih importati  a ne mogu nikako podesiti ni Teamviewer da se podiže sa sustavom (isto kao u Win), tj. mogu ga ubaciti u startup ali onda on doslovno otvori program nakon podizanja sustava, a meni on treba samo u trayu, ne da cijeli bude otvoren, a i kada gledam na svom kompu, iz nekog razloga ne vidim ovog u partners listi od Teamviewera već moram upisivat onaj kod i šifru za pristup. Tražio sam po netu ali nisam našao neko rješenje :/
|
Za onaj terminal potražiš u ubuntu software center ili u synapticu i instaliraš "nautilus-open-terminal". Što se Teamviewera tiče, relativno je kratko na linuxu i osim toga nije nativna linux aplikacija neg radi pod, ajmo pojednostavljeno reći emulacijom (wine) pa ne možeš niti očekivati sve funkcije kao pod windozerima. Za direktni import .url datoteke ne bi znao, a ne da mi se guglati, to možeš i samo, možda i postoji neki direktni put, ali obilazni sigurno radi: pod windowsima digneš firefox, on importira favouritese iz internet explodera i njegov profil preseliš u linux jer se to svodi manje-više na kopiranje. Ili napraviš export bookmarka iz firefoxa pod windowsima i importaš u FF u ubuntu. Samo što ti windowse više nemaš pa bi to morao negdje drugdje odraditi.
|
|
|