View Single Post
Staro 06.03.2011., 19:17   #501
ivan77
Guest

ma , "live betting"..gledao sam ,na bet365 al nisam sudjelovao...ima tu nekih zicera na koji se može pucat..recimo..76 minuta..rezultat 2:0 ...da će past 3. gol, postoji mogućnost..al svi pucaju na to da neće past 4. jer, eto ima još 14 min do kraja , uplate svotu (veliku) na tu opciju , i recimo na 50 € dobije se sigurnih 5. I sad počinje "grindanje". Reko bi čovjek "easy money". Al sve do jednog momenta. Kad u 14 min i sudačkoj nadoknadi padne 2-3 gola. i ode ovih 50 u vjetar.

Isto tako je na live košarci. Samo je tu klađanje na manji/veći broj koševa. I onda kad misliš , sigurno neće preko 180 koševa , jer , eto u 3 trećine jedva 120 , desi se masovno trpanje i prođe "sigurni bet na under 180"...u hokeju ista spika , manje/više 5-6 golova...IMHO..."live betting" je zahebana stvar , s kojom treba JAAKOOO oprezno...jer se jako brzo lova dobiva , ali i jako brzo gubi sve.

A i izazove kod čovjeka nejverovatnu euforiju , ono , za 10 min , sa 20 do 30 eura. Pa onda do kraja dana na 70-80. A ujutro , ...0. A činilo se "tako sigurno". Al u tome je "kvaka 22" kod "live bettinga". Kad se počne gubit ,čak i malo, kod čovjeka se javlja nagon koji mu govori "ma daj da to povratim i još zaradim"...gubi se kontrola, nastupa nervoza , racionalno mišljenje sve manje prevladava u biranju opcija za klađenje...nervoza..i cap ! Neoprezan ulog i nula. Jer , nitko neće , odnosno , jako mali broj ljudi će "otić prespavat" , pa sa ostatkom love , zaigrat ujutro hladne glave.

Proučavao sam malo tu problematiku.
Za sve , koji imaju , imalo "adiktivnog potencijala"...bježite glavom od live klađenja...endorfini kod dobitka pucaju jače ljude nego votka...al depresija kod gubitka ,..eh...nema te alkoholne depresije koja se s ovim može mjerit. Tek 2% , koji uspiju zadržat samokontrolu...ti su u plusu.. Problem je da svi misle "e pa ja sam u tih 2%".
  Reply With Quote