Citiraj:
Autor Juan
Godinama sam uvjerenja da se kutije slušaju, no dobro.
|
Aukurac, a ja mislio da se to samo gleda

Ne, ozbiljno, shvaćam, ali meni je osobno recimo bitno i kako to izgleda i kako se uklapa u ostatak prostorije. Ipak nije za vraga da mnogu uz zvučnu kulisu do savršenstva žele u isto vrijeme dovesti i kompletan ambijent zar ne?
Citiraj:
Autor Juan
Koliko si samogradnji napravio
|
Osobno jednu, stari jako jako puno. Ali ne ovog tipa, on se svojevremeno bavio razglasima a kopirao bi većinom Dynacord mada bi tu bilo i pokoji RCF, Zeck itd.
Citiraj:
Autor Juan
poslušao, realno i bez ikakvih predrasuda prema cijeni u bilokojem cjenovnom razredu da bi čvrsto stajao iza te tvrdnje.
|
Tog tipa tako tek svega par komada no vjeruj mi ako netko misli da iz jeftinih komponenti možeš izvuči dobre rezultate to sam ja. Čisto iz razloga što nemam para za skupa imena.
Citiraj:
Autor Juan
Koliko je cijena zapravo odlučujući faktor pri "kvaliteti" nečega
|
Koliko se god mi trudili preći preko toga, činjenica je da neki materijali koštaju, a time i proizvod košta. Naravno na kraju se najviše ipak plaća ime.
No, ne zaboravi sa sam to u svom prvom postu spomenuo uz kvalitetu kablova i zezanje s ovom/onom vrstom konektora i spominjanjem usviranosti samog kabla. Ako ćemo u te finese ulaziti onda mislim da prvo moramo riješiti bazu. Kao što bi mi recimo prva stvar bila povezati i što je moguće dalje odvesti naponske kablove od signalih.
Pa ne mogu planirat kakvu ću stolariju stavit na kuću, hoće li ona imat dva ili tri izo stakla i govoriti kako sam odlično izolirao svoj dom kad nemam poštenu fasadu na kući zar ne?
U tom sam kontekstu rekao da po meni barem nema smisla zezati se u tolikoj mjeri s kablovima kad ima mnogo više prostora za napredovanje u drugoj sferi.
No OK svak ima svoje veselje i svoj hobi.
Citiraj:
Autor Juan
NIje provokacija  , niti pokušaj nekakve svađe
|
Niti sam to tako shvatio, nadam se niti ti.