Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 06.03.2011., 14:34   #4853
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Možda i bi, pa i violine drugačije zvuče ovisno o korištenom laku i broju njegovih slojeva
OK sarkazam off, ako ništa drugo bar bi mi bilo ugodnije gledati ih

Ne, nego znači da nema potrebe toliko se yebat s finesama kad ti je baza driver od 100 kuna. Znam da vrhunski driver može zvučat očajno u lošoj kutiji i vice-versa.

Ti imaš svoje komentare, netko drugi svoje. Ne kužim kaj te to toliko dira i živac.

Godinama sam uvjerenja da se kutije slušaju, no dobro.

Koliko si samogradnji napravio, poslušao, realno i bez ikakvih predrasuda prema cijeni u bilokojem cjenovnom razredu da bi čvrsto stajao iza te tvrdnje.
Koliko je cijena zapravo odlučujući faktor pri "kvaliteti" nečega, pogotovo u ovoj domeni gdje metar običnog drota doseže cijenu od nekoliko stotina kuna pa i višestruko više.
Treba ipak shvatiti da bez obzira na marže i imena koja plaćamo, u korektnoj samogradnji uvijek dobivaš puno više i da je cijena jedinica najmanje presudni faktor za krajnji ishod: zvuk.

Ne branim projekt, niti išta slično, nego ne mogu prihvatiti činjenicu da se oko hobija koji se primarno vrti oko bolje reprodukcije zvučnih sadržaja prvo polome koplja oko prizora kakav vizualni dojam ostavlja nekakav sustav.

NIje provokacija , niti pokušaj nekakve svađe, nego diskusija. Ako sam preagresivno istupio, primi ispriku
Juan je offline   Reply With Quote