Citiraj:
Autor Flikoman
Kako sam i rekao, eto mojih "novih" zvučnika.
Totalno drukčiji karakter zvuka, još sam u fazi privikavanja.

|
Huh, po stilu pisanja i svakakvim zayebancijama očekivao sam da ću sad vidjet neku pic-pic slušaonu, no OK.
Isto tako nikad mi neće biti jasno kako netko može digitalcem uslikat fotku od 7.1 MP tešku 1,69 MB a da je kvalitete ko fotka uslikana osrednjim mobitelom.

No bez obzira na sve IMHO ovi su zvučnici tragikomični. Izvedba i završna obrada se barem prema ovoj slici čine izrazito lošim. Nego nikako si ne mogu dokučiti poantu zašto se toliko zayebavaš interkonektima i njihovom kvalitetom čiju ''usviranost'' ovoga puta preskačem komentirati i to sve da bi ih koristio na Westri i Monacoru?!?
Također mi ovi razbacani naponski kablovi u potpunosti kvare dojam a nikako se ne mogu oteti mišljenju kako će isti imat više (negativnog) utjecaja na kvalitetu signala nego što ćeš dobit neznamkakvim kerefekama od interkonekcijskih kablova.
FYI idući puta ili ugasi monitor ili neka bude neka tamna slika jer ti njegovo blještavilo vara senzor fotoaparata, također mislim da su u ovom kontekstu slike mob, sat, axe i shaker mogli naći prikladniji smještaj (van dosega objektiva) čime bi dobio na dodatnoj ozbiljnosti same fotografije.