Tema: MP7 mod & WC
View Single Post
Staro 05.03.2011., 22:59   #83
MP7
Premium
Moj komp

MP7's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Super izgleda, samo čemu taj poseban mjerač temperature kad imaš Kazea? Jel nemožeš njegovu sondu samo bućnit u vodu?

Odnosno, samo prijedlog ako već moraš koristiti taj, nabavi si negdje ravni, puni 5,25 poklopac pa ga impregniraj u njega

Rezervar je odličan. Koliko para te izašao upgrade?
Ne znam baš za ove njegove sonde dal idu u vodu, mogao sam probat ali nisam, a imao sam ovo čudo pa rekoh da ga iskoristim, bolji i on i sonda nego kazeovi i to...
Ovaj jesam impregnirao ali ima taj okvir pa malo izgleda ''vani'' jel, al ajde...
A izašlo me 76€ s EKWB-om i još 150kn našeg PDV-a.
btw EKWB sad ima i jeftiniji ''shipping+handling'' tj. sad imaju 3 opcije, prije su imali dvije i najjeftinija je bila 20 i nešto ojra, sad je 13

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Bogme, rezervoar je impresivan, čemu zamjena? Onaj što si ga ti sklepao je opet počeo puštati?
I kad ćeš malo kablove posložiti da to urednije izgleda? Ili već jesi ali se nisi pohvalio?
Nije puštao ali oduvijek sam pikirao na ovog pa jednom kad se zaljubim u nešto...
Nisam još kablove posložio, imam neke ideje u glavi ali neću sad o tome da ne palim vatru jer moram vidit neke stvari još

P.S. klaune si sutra na maškarama (kao klaun ) ili ćemo bacit malo?
MP7 je offline   Reply With Quote