View Single Post
Staro 05.03.2011., 17:13   #7
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor NinX Pregled postova
Slike.hr - besplatan upload slika
Evo to je slika, prvi put kad mi je pukla ona siva traka s žicama u sebi ljepo sam zalemio, ali kad je pukla drugi put, gore onda su pukli i moji živci i miš je nestradao do kraja
Jako pazi da ne potrgaš tu "traku"
Želim ti puno sreće s tim mišem jer ju ja nisam imao
Bilo je s njim još prije puno problema, od škripanja kotačića, preskakanja, pa pointer je znao podivljat itd. garanciju mi nisu priznali i zato sam ga išao sam otvarat
ajme. ja otvorio. nije mi pukla ta flat traka jer sam pazio, ali mislim da mi nije otisao mikroprekidac vec ona sitna prozirna plastikica koja je na "tipkalu" od ispod je kao malo istrosena i nije ravna vec ide lagano na V i mislim da zato preskace odnosno ponekad kao da si napravio dvoklik.
sta je bilo kod tebe bilo?

sta su ti ova zuta i crna zica? to si ti dodavao, prelemljavao, jer ja toga nemam?

ako ga ne uspijes popravit prodaj mi ga za djelove ;-).

edit: uf, prsti brzi od mozga, vidim sad koji su ti bili problemi. ja nisam imao to tako. odnosno brat. ja imam isti takav mis isto i nikad problema i stvarno sam zadovoljan snjime. mislim da je bratu to otislo jer on dosta grcevito tipka prejako pa mozda zato.
jesi probao flashat novije firmware-ove, mozda bi ti to rijesilo probleme preskakivanja itd.?

edit2: evo slikice

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 05.03.2011. u 17:28.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote