@Bubba
Ja svoje neznanje rješavam učenjem, a ti si bezobrazan. Nitko se ne rađa sa znanjem svega i svačega. Ja sam očito bio u zabludi glede računanja kapaciteta, ali ne svojom krivicom. Krivi su proizvođači software-a i hardware-a što se ne mogu dogovoriti ni sami sa sobom. Pogledaj samo koliko ti piše da imaš rama pri bootanju. Na mom starom kompu, za koji sam kupio 4x16 megabajta rama prije ohoho godina, pri bootanju je pisalo da ima 65536 kilobajta rama. I od tuda moja zabluda. Jednom piše jedno, a drugi put drugo.
Čuo sam prije da to ne bi trebalo biti tako, al očito je bilo tako i to nije bio problem windoza, nego bios-a i memorisjkih modula. Zabluda ima u svim područjima, ali ne možeš nekog nazivat budalom ili govorit da je glup zato što ne zna nešto što ti znaš. Nisam ja glup, a nisu ni svi moji profesori, od osnovne, preko srednje škole, pa do faksa. Ako te godinama uče nešto i ti u to vjeruješ, a ispadne netočno, onda si u zabludi, a ne glup. S druge strane, ti ispadaš bezobrazan, ali ne zbog svog znanja ili neznanja, već zbog svog ponašanja prema drugima. Vidljivo je po tvojim postovima i da puno znaš i da si voljan podijeliti svoje znanje, ali moraš poraditi na metodici, jer nije dovoljno nešto znati da bi nekog to isto naučio. Treba ti i malo metodike, a to si ti prouči. Sve se može objasniti i ako sam nešto krivo mislio ili krivo shvatio, prihvačam objašnjenje, naravno, ali ne prihvačam uvrede. Da rekapituliram: zbog windoza moram i dalje preračunavati, al sad barem znam u čemu je caka. Naravno, vjerujem da misliš da sam glupson, al nema veze. Ionako se poznamo, a možda ti uživo nisi bezobrazan i možda samo tako ispadne ovdje, al forum je kurva što se toga tiče, jer ne možeš čuti nekoga. Ista rečenica može imati nekoliko značenja, ovisno na koji si je način rekao, to jest kojim tonom i naglaskom, a toga kod teksa nema. Ako sam te krivo shvatio, isprika.