View Single Post
Staro 03.03.2011., 15:43   #35
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
@Bubba
Ja nikoga nisam vrijeđao, a ti mene vrijeđaš. Ali vidim po forumu da je to tvoj moto inače.

@Franf
Ja sam isto alergičan na sve te različitosti. Mrak mi padne na oči kad mi na stroju piše da program zauzima 10 metara (nekad su radili na bušene trake). Stroj novi, program stari.

@All
Bilo bi stvarno zgodno da u informatici nema toliko različitih standarda, al eto, ima ih. Zato smo tu da jedni druge obrazujemo. Zbog korištenja windowsa, navikao sam drukčije preračunavati jedinice kapaciteta i naravno da u svemu ostalome koristim normalno preračunavanje, sa desetkom kao bazom. Sa ovime sam se pomirio odavno, iako mi se činilo glupo, ali sada vidim da nisam jedini kome je to glupo. Još kad bi windoze računale kako treba kapacitet, riješio bih se te navike, ali ovako, nažalost, primoran sam na taj način razmišljat.

Isprike svima, ako sam nekog uvrijedio ili omalovažavao. Nisam blesav, samo volim raspravom doći do zaključka, bio u pravu ili ne, svejedno.

@Bubba
Ne mora netko kužit matematiku da bi prepoznao prirodni logaritam (ispravi me ako griješim, već sam zaboravio kako se točno zove), to je omiljena igračka i nas fizičara.

Još jednom, NHF to all, i nemojte mislit da sam blesav zbog jedne rasprave.

edit:
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Svi koriste SI, uključujući i amere, engleze itd.
Ma ne koriste ameri garant. Oni udaljenosti mjere u Jumbojet-ovima, a volumen mjere u bazenima ili stadionima, ovisno o prilici .

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 03.03.2011. u 16:02.
D1viry je offline