Citiraj:
Autor dh41400
Šta da ti kažem ... bez obzira na tvoja iskustva ta napajanja će se i dalje preporučivati, s obzirom da velika većina ima pozitivna iskustva s njima.
Dalje jednostavno više ne bi raspravljao jer mi pomalo nestaje vremena za ovu raspravu.
|
Da, previše si ga potrošio odgovarajuči na moje postove.
Citiraj:
Autor generic
edit:
@Wolv: Vrlo jednostavno: ako bi promijenio stav, jedan preobraćen (  ) i završila bi se rasprava (tipa "vi ste rekli da je nečujno, a meni cvili", "naše je nečujno", "ali moje cvili, čuj kako cvili", "a jbg, uvijek je moguće da neki cvili", "mogli ste reći da će možda cviliti", "nikome još nikad nije cvilio"; a sve gigantski postovi koji kvotanjem postaju još veći);
|
Kako audio zapis nije puno koristio, mislim da nema puno smisla da kačim druge snimke.
Ali možda 'pomogne' grafički prikaz. 
note: na svakom početku je 'kontrolni dio' za usporedbu / "snimljena tišina-šum same snimke" kao bi se vidjela razlika.
Nečujna x-400 serija:
Nečujna X-560 serija:
Utjecaj Aurore Borialis na X-560 bez konfiguracije:
Citiraj:
Autor generic
.... ako ne bi, komotno bi se moglo obrisati zadnjih nekoliko stranica i ostaviti samo post da postoji mogućnost cvrčanja/cviljenja/jaukanja/mijaukanja dotičnog napajanja i EOD.
|
Da bravo!
Najbolje zametnut svaki trag nečijem drugačijem iskustvu
Jer očito nije do napajanja nego do moje loše sreče / dopala me 4 'defekt' primjerka.
Uz tu sreču ,možda kad buden posli prilazia cestu ( moran ič kupit murtadele i kalumele u Keruma)...vjerovatno bi treba uz livo-desno pogledat i gore. Da me ne pogodi meteror posrid čela.
Citiraj:
Autor Wolverine
Ne kužim što sad točno želiš?
|
Ništa , ja gotov s ovom temom