View Single Post
Staro 03.03.2011., 10:53   #599
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Sve oko kompa i u kompu kupujem samo u Linksu, konkretno Vž.
Ono što je meni bitnije od popusta je prava i konkretna informacija i savjet, a za to svaka čast dečkima iz Vž poslovnice, dok te u drugim dućanima ni ne doživljavaju

Istina, internet dućani su jeftiniji, al NIKAD tamo nebi niš kupovao, ono što platim, volim odmah i vidjeti
Ovo je najveca glupost koju netko u danasnje vrijeme moze izjaviti.
Kolega, bez uvrede, ali takvi kao ti i zasluzuju da ih netko odere.

Odlican savjet uvijek mozes dobiti na nekom forumu (pcekspert, hello?) ili od nekoga tko imalo prati hardver i tehnologiju opcenito. Da ne spominjem gomilu recenzija okolo po netu gdje mozes saznati i konkretne informacije i rezultate raznih testova.

S jedne strane imas to, a s druge strane imas trgovca, koji i da ti govori istinu o nekom komadu hardvera , njegova motivacija je iskljucivo da ti ga proda.

Otvorili su poslovnicu i u Sl. Brodu, i iskreno ne planiram tamo zaci NIKADA, bez obzira koliko raznoliku ponudu imali, cisto iz razloga sto mislim da si nitko ne bi trebao dopustiti da ga netko pravi konjem.

Links se osilio, i to poprilicno, i ocito ce super prolaziti i dalje dokle got bude ljudi koji ne razmisljaju svojom glavom i kojima je bitniji izgled stranice, newsletter ili cinjenica da mogu podirati hardver prije nego ga kupe, ili imaju mamu i tatu koji ih sponzoriraju pa im je nebitno koliko ce sto platiti.
bluefluid je offline   Reply With Quote