Citiraj:
Autor trouble
Kakve su to gluposti,jednog dana,de zamili da Euroline prodaje tako muda pod bubrege,pa da umjesto AMG-a dobijes 200 CDI mašinu unutra....i onda da ti neko veli,buraz,kad prodaju oni dosta toga,biće i za prave AMG bolide!
|
lololo .. ili c180 mu daju .. ma isto je benzinac , to je to , kad bude love mozda vas istjuniramo u AMG
Ne slazem se da kom ovo ne pase nek ide na tcom - ima i varijanta sa pouzdanoscu(tu negdje) tcoma a cijene u rangu bneta , bez fair usaga naravno - Iskon
iako da , oladite ljudi s tim skidanjem, 512 gb je stvarno dosta za svakog , nije da bi problem mogao biti propusnost bnetovih terminala nego kad vam nekakva murja pokuca na vrata i pita sto ste vi to skinuli s tih 512gb torrenta i fileserve/rapidshare/megaupload linkova..
Gledao sam malo cjenik bneta, pa to ispadne u varijanti tv-tel-net i skuplje od iskona.Plus plaća se najam wireless routera i nema snimalice jel ? pa kaj im je, nema snimalice u 2011 god?oce bit kaj s tim..
.
Citiraj:
Ako ja nisam plakao kada sam čekao i do 15 minuta da se spojim poslije 22:00 na CARNet prek modema, ne vidim čemu plakanje za nemogućnosti skidanja 2.5 terabajta mjesečno umjesto neš preko 2.
|
Rockwell model i redial after 1 second if busy , tak neka opcija je bila