@wolfblade
Za templare i magove: mjere nailaze na protumjere.
Povijest osnovna skola: srednjovjekovni vitezovi su imali na sebi i do 70kg oklopa ukljucujuci oruzje i stit i nisu puzali, a bogami ni skakali (je da armor u DA nije sav od celika al opet ima masu). Istina je sto kazes da bi je jedan udarac u glavu bio fatalan, ali ne i u stit ili oklop (prilicno bolno) i nerealno bi bilo da neko radi engine koji bi pratio udarce tj. davao tolku kolicinu inteligencije neprijateljima ili izbor udaraca igracu ili razinu boli koju moze podnjet. (mada za 5 godina bi moglo biti i toga). Poptuno se slazem da su igre za zabavu, al meni ovo vise nije zabavno, nesto sto je bilo zabavno je trenutno 80% manje zabavno i trenutno na razini tetrisa.
@ zhecky
Izjasnjavanje misljenja koje potkrepljujes cinjenicama je kvalitetna rasprava a ne nauka. A to sto ja javno negodujem zbog razocaranja, na sto imam pravo, i na pravom mjestu sam, tebi izgleda smeta; zivio forum
A kaj se crashanja tice, demo je stabilan dok se ne koristi alt-tab, mada ni origins nije posebno puno crashao (meni u prosjeku svakih 2-3h), bilo bi im pametnije popravit bugove nego izmisljat gluposti.
Cutscene-ovi su vjerojatno forsirani za ovaj demo da prikazu krasotu likova i kolko su vremena i truda utukli na grafiku (umjesto na druge stvari), ne bi bilo pametno tolku kolicinu ubacit u gotov proizvod.