LOL , ovo sve bolje i bolje.
Nadam se da ti je jasno zašto sad ne mogu stati.
Jednostavno me povlačiš za jezik a sve skupa je jedan veliki loop , na neki način i paradoks.
Ti znaš kako zvuče te napajanja (svaki pojedini dio unutra) i siguran si da nije u pitanju napajanje.
Dozvoli mi/ pojasni ,kako bih shvatio.
...ako znaš kako zvuče ta napajanja, te svaki pojedini dio iznutra, onda je očito da se X serija čuje jer se ti spomenuti djelovi visoke kvalitete čuju....jer da se ta napajanja ne čuju , onda nebi ni znao kao zvuče, zar ne
Drugo , ako se več ta napajanja čuju , a ti si na osnovu mojeg iskustva siguran da nije u pitanju napajanje , očito je da vjeruješ svojim ušima / znaš čuti razliku između stvari.
Jer na osnovu čega drugog bi bilo toliko siguran?
Ipak , kad si od mene tražio da poredam konfiguraciju na stolu , te kad sam ti na osnovu toga potvrdio da je do napajanja , rekao si mi da te "iskustvo naučilo da ne vjeruješ svojim ušima" a tuđim pogotovo???
Dalje, kad sam ti napravio audio snimku da nebi ispalo da mi "zuji" u glavi

, tebe to nije uvjerilo da je do napajanja ....iako si čuo cvrčanje?
Ne shvačam ?
Pa rekao sam ti da sam približio ajfon napajanju. Pa nismo djeca da te lažem. Kakve koristi bih uopče imao od toga?
Da ponovim opet , s obzirom da
nemam iskustvo samo s jednim primjerkom ,
siguran sam da je stvar u napajanju / toj X seriji napajanja.
Da nije do toga , zadržao bih prvo. Ne misliš valjda da je moje opetovano vračanje u trgovinu meni pretstavljalo zadovoljstvo? LOL

Što se tiče toga koliko se napajanje čuje / smeta, to je nešto sasvim drugo.
Nemoj zamjerit ali, ti "sinjor audiofil" ne vjeruješ svojim ušima?
Te si na snimci čuo samo ono u prvom planu? WTF?
evo je opet ako je želi poslušat netko drugi:
Svi primjerci imaju sličan 'problem'. Bez obzira jesu radili s konfiguracijom ili bez kao što si sugerirao prije par strana.
Usput, nije mi baš jasno zbog čega mi opet to ponavljaš.
Kao da želiš izvuči neku argument na osnovu toga.
Ne čuju se isto 's konfiguracijom' te "bez konfiguracije" ali je ključna stvar da se čuju.
(ventilator nastranu jer kojeg bi vraga za vent to bilo važno)
Ali recimo da se 'ne čuju' jer imam osječaj da to tražiš od mene.
Koja korist bi bila od toga da se napajanje ne čuje bez konfiguracije?

Napajanje je namjenjeno
da daje struju računalu ...kao što je automobil namjenjen
da vozi ljude po cesti.
Nahvaliti ovjes nekog automobila , uz napomenu da ga držiš u garaži jer se na cesti sve osječa...meni bi to bilo van pameti!
Na kraju , ne znam kakav drugi zaključak izvuči osim da.... svi koji su imali iskustva s tom X serijom i tvrde da je nečujna ,
lažu ili ne čuju baš najbolje. Ne osječam se lagano ovo napisat jer su to dosta jake riječi ali ne vidim treče.