Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 01.03.2011., 23:44   #1651
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
a dobro, moze se reci da je i pagani sad sa svojim autima u serijskoj proizvodnji

vec ih 12g proizvode i imaju mali milijun modela..

sletili na uljanu repicu i onda poslali poboljsani model i postigli trece vrijeme.. eno jos uvijek mozes vidjeti taj rezultat u svakoj epizodi top geara posto je taj lap time uvjerljivo najduzi sa svojim koengigesegegegggegegggsgsggegg natpisom ^^

ugl, i koengisegg izbacio modela ko blata i sad rade (ako nisu vec gotovi) na sasvim novom modelu koji izgleda vrhunski.

Nisu sletili na uljanu repicu, već su sletili sa Koeniggsegom na uljanu repicu il na tako nešto (neda mi se kopat, znam samo da je bila neka spešl verzija koja je išla na neš drugo a ne na benzin) Nikad video nije bio prikazan, samo su neke slike kružile netom.

Da, Zonda nikako nije serijska proizvodnja, čini mi se da ti definicija serijske proizvodnje nije jasna. Da, napravili su dosta modela, al sve u jako malim serijama, plus, ručno se sklapaju. Lambo se proizvodi na traci, isto kao i Golf.

Sad se sjetih, nije mi jasno zašto nisu stavili vrijeme Zonde R na onu ploču di je vrijeme od onog lovca, Capara i još nekih auta.