Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 01.03.2011., 23:12   #1646
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
taj novi pagani huayra mi je vrh talijanskog dizajna

prelijep auto

i ne znam kako netko moze reci da je "klasama iza lamborghinia"

po cemu to? performansama koje su u rangu 1-2 lamborghinia? izgledu koji je primjer klasicne talijanske extravangarde (posebice unutrasnjost koja jednostavno oduzima dah)?

no dobro, izgled ovisi o subjektivnom dojmu

ali rec da je auto srot zbog bilo ceg drugog (tehnikalija), to nikako. auto postize 370km/h..

lamborghini vec postaje dosadan sa svojim pravocrtnim dizajnom (kao sto bi clarkson rekao: "its like they only had rulers and triangles when designing this car")

jedini novi lamborghini koji me ostavlja bez daha je reventon, a prije toga tek oni stariji legendarni diablo i countach

da ne znam, nikad ne bih rekao da je lamborghini talijanski proizvodjac, prije bih rekao da je svapski (dobro sad i je ^^), ili svedski poput koenigsegga..
Uspoređivanje lamba i paganija je isto kao uspoređivanje krušaka sa šljivama. Pagani pravi ručno, male serije auta, lambo je serijski auto, koliko god koštao il imao konja.

Kad si se već sjetio Koenigsegga, di su oni nestali? Ili ih samo nema u TGu otkad su malo sletili sa staze s onim Koenigseggom na uljanu repicu?