View Single Post
Staro 01.03.2011., 22:24   #1670
mef
Premium

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ako ćemo o ugovorima. Tebi piše do 8 megabita, do 16 megabita. Oni tebi mogu puknuti 1 megabit pa ne krše ugovor. Kad si se već primio njega. Ako ti se ne sviđa, biraj nekog drugog operatera.

Takodjer, sa osam megabita konstantno skidajuci brzinom od 960 kilobajta (moja brzina primjer) od 00:00-18:00 svaki dan 30 dana u mjesecu ti je dovoljno da skineš sa neta 1.86 terabajta. Sa ona 2 megabita kroz šest sati dobiš još kojih 160 gigi na to. Znači, imaš 2 terabajta maksimalno mjesečno sa 8 megabita vezom ako ti smanje brzinu na 2 u periodu od 6 sati svaki dan. Oprosti što ne plačem i što mislim da je to dovoljno za SVAČIJE potrebe.

Odrastite.

1. Infrastruktura košta.
2. Ovako su jeftini. Nije da im sjedaju basnoslovne cifre svaki mjesec čistog profita.
3. Reklame su način da privuku nove korisnike. Ako su uspješne i privuku veliki broj ljudi biti će i za infrastrukturu kasnije.

Ako netko hoće stabilnost. Ima t-com. Svima je jasno zašto je tako i zašto t-com može to održavati bez pol beda. Onome kome nije jasno nega ode ponovno u osnovnu školu

Griješiš, meni piše u ugovoru 2mgb , a to su oni sad prepisali u do 8mgb , sto nema veze s ugovorom , ali stoji da je to promjena ugovora s njihove strane , tako da ne razumijes zašto brkaš kruške i jabuke i braniš nešto što ne stoji!
mef je offline   Reply With Quote