View Single Post
Staro 01.03.2011., 11:57   #115
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Samo da ne bude sranje sa kontrolama kao prvi Shift. Pri brzinama od 60, ne da skrene u krvinu, nego izeltim na travu prije krivine, a preko 100ak, kao da cigla skrece. Drift je bio nevoziv kompletno.
Igra je postala nesto bolja sa volanom, al ATI (tm) problem i dodatne lagave kontrole koje nisu ispravili nikako nego ubacili krusor od misa i LAN, me tjeraju na sumnju.

AI koji je totalni idiot i gdje nadjem 15 njih ispred hairpin chose jer je prvi odlucio to proc sa 1.1km/h i svi su se pozabijali u njega. Protivnik se zabije u mene i izgura me sa staze u zid i ja dobijem warning da sam kratio stazu...a kad skratim cijele sikane vozeci samo ravno ni rijeci o penaltyu??! Imas awarde za neke akcije, i za Top Speed auta, iako igra nema niti jedan pravac gdje mozes postici top speed pa da se ubijes.

Grid se nemoze bas usporedit sa Shiftom. Grid je brza i agresivna voznja, super malih zahtjeva hardwaerskih, dobra fizika razbijanja auta.
Sad jel dobro koce ili ne, to je subjektivan dojam, isto tako je meni minus Shiftu sta je takvi konzolitis port da ispada kao da James may vozi sa "dodavanjem" volana za svaku krivinu.
Dmg u Shiftu je sranje, otpadne hauba a Zonda vozi samo sa kabinom i bez ijednog drugog komada karoserije, i ne osjetis da ti fali 80% auta.

Da nisu S1 usrali sa katastrofa portom, bi bi odlican. Al ovako me iskreno strah sta ce EA natjerat S2 da bude po konzolitis receptu.

BladeRy je offline   Reply With Quote