Citiraj:
Autor Baja 001
Pa Veyron je obični produkt bildanja auta. Razvoj koji je traja oho ho, upitna proizvodnja nakon izgaranja motora, preskupe gume (koje mogu cca 15 minuta trajat ako se ne varam na top speedu), limitiran na 300 u normalnim uvjetima....
Zonda je puno kompletnije auto. Šta se tiče staze, a dosta mi je pogledat Nordschleife.
Nego dosta OTa, bacite mi primjedbe na PM 
|
kakve veze imaju koliko su trajali razvoj i proizvodnja? auto je vani i to je vazno
i naravno da je razvoj trajao toliko dugo posto je bugatti isao oborit rekorde koji su dotad bili nedostizni
i to sve uz pomoc svojih inzinjera i tehnologija koje su
sami razvili
pagani kupuje sve svoje komponente (i sto je najvaznije jednostavno kupi motor od AMGa, dok je bugatti prvi napravio motor od 1000ks sto se smatralo nemogucim) - ako se ne varam, jedino sto je na zondi originalno jest sasija i unutrasnjost.
i naravno da gume traju 15min na full brzini, kao i na svakom drugom autu koji postize brzine iznad 400km/h
nije to do izrade auta, nego do pritiska koje gume moraju izdrzat..
i koda tko pita za cijenu guma ako si mozes priustit auto od 1.6mil €
kazes da je zonda kompletniji trkaci auto a brza od veyrona samo za 0.5s (i to mislim da bi ju onaj novi veyron poderao) -.-
Citiraj:
Autor Ati freak
A FXX/Enzo, 599 GTO? To nisu iznimke?
|
jel FXX u slobodnoj prodaji (ili je onu shemu kupis ga i onda ga smijes vozit samo na ferrarievoj stazi?)
a na 599GTO sam zaboravio
ugl htio sam reci da svaki auto koji je pagani napravio, jest brzi od 350km/h
nesto s cim se ne mogu pohvaliti ostale auto kuce poput ferraria i ostalih.