View Single Post
Staro 01.03.2011., 00:56   #111
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Sta ti tu ima lezati ili ne lezat ?nikad je neces vozit nit radis na njenom razvoju. daj meni 2 miliona eura i na podvozje od formule stavim amgov motor i kabinu od karbona .tako svatko zna napravit auto.Daleko od toga da zonda ne valja, ali svatko zna radit kad ima love i materijala a auto kosta milju eura.No vec kad si o veyronu poceo, njegovu tehnicku stranu ( iako mi je sam auto bzvz ) nece nitko nikad nadmasit ( a kamoli ne pagani) , barem ne u skorije vrijeme , jer to je pravo cudo tehnologije,od motora, mjenjaca, posebnih naplataka i guma ( koje btw dodju 50 k eura i mjenjaju se nakon svakih 5 promjena guma) itd...Jedini koji mu se blizi je Porsche 918 RSR no on je prica za sebe.
Pa u čemu je problem, zašto ga ne naprave ako je tako lako?

Citiraj:
to "debelo govno" od veyrona je bilo samo 0.5s sporije od zonde f na top gear testu

glupo je reci da za veyron nisu odabirane komponente koje bi ga cinile laksim, upravljivijim i brzim -.-

da ne kosta toliko sigurno bi bio u nekom natjecanju..

jel ti i ovaj novi veyron debelo govno
http://carscoop.blogspot.com/2010/07...per-sport.html ?

raspravljamo ne o supercars vec o hypercars (u koje spada i huayra)
autima koji idu preko 340-350km/h

auti koji jedu ferrarie, lamborghinie, porscheove, itd (dobro iznimka reventon)
Pa Veyron je obični produkt bildanja auta. Razvoj koji je traja oho ho, upitna proizvodnja nakon izgaranja motora, preskupe gume (koje mogu cca 15 minuta trajat ako se ne varam na top speedu), limitiran na 300 u normalnim uvjetima....

Zonda je puno kompletnije auto. Šta se tiče staze, a dosta mi je pogledat Nordschleife.

Nego dosta OTa, bacite mi primjedbe na PM
Baja 001 je offline   Reply With Quote