View Single Post
Staro 02.02.2005., 13:33   #264
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Koliko ja znam ako trgovina NE POPRAVI TVOJ proizvod u roku od 45 dana trgovina MORA taj proizvod zamjeniti NOVIM, a ne nekim korištenim komadom hardvera

već sam postao ovo što se meni dogodilo;
moja lokalna firma birotehna.
Kupim 9800pro - 5500kn . zapravo iz ve-ce-mlina. dođem kući - stavim win da se instaliraju i - crkne grafa ( to je bilo 2003 god u 7 mj.). Vratim nazad - i nitko ne može vjerovat da je krepala ( zapravo je ta ddr 2 mem na njima crkavala ko luda)
za mjesec dana dođe nova - i ona crkne - 10 min cca je živjela. tada im je već bilo čudno,mislili su da ju clockam ili što već.
e sad, u međuvremenu je izašla i 9800xt i oni mi ponude nju (nadoplatu od cca 500 kn mi oproste) i uz isprike itd. dobijem 9800xt . znaju što moraju napraviti.e sad ta kartica ima 2 god garancije-do 7-og mjeseca.i šta da sad crkne??? misliš da bi dobio neku isluženu karticu ili novu 9800xt ili neku novu uz dogovor, nadoplatu itd ??? naravno novu uz nadoplatu ili NOVU 9800xt. to si ne bi dozvolila ni ovakva mala firma, a da ne spominjem diva poput linksa koji je omiljen među OC ekipom...

a kad smo već kod automobila - bila je afera sa renaultom.Čovjeku je u 1.5god, 2 puta mjenjan motor, 2 puta mjenjač, i još svega i svačega. ukratko auto je bio smeće do bola. I sad nakon što mu je auto bio 2 mjeseca na popravku dobije pismenu obavijest da NE MOGU popraviti auto nikako, već će dobiti NOVI ISTI TAKAV. pa mi nemoj pričati novo-zamjensko vako-nako. Zna se što je red napraviti u takvom slučaju. a ti se stavi u vlasnikovu poziciju i reci da bi bio zadovoljan sa autom starim 1.5god sa isto toliko km koji je derao tko-zna-tko

Zadnje izmijenjeno od: vex. 02.02.2005. u 13:47.
vex je offline   Reply With Quote