Citiraj:
Autor syss
znači idući put ćeš sa r60 na lenovo, a ne toshibu 
|
Hvala za docking sation
Citiraj:
Autor [GOW]Nec
Od Toshibe ako išta nešto vrijedi, to je Tecra. Dobro su napravljene, čvrste i kvalitetne. Sattelite ne bih ni neprijatelju preporučio da kupi. S kojom god sam imao posla, kvar matične ploče...
|
Kako da ne. Vole crkavati na li-la samog od sebe. Polupoizvod na razini Samsunga/ LG. :/
Crkao mi je Sattelite, punjač, sestričin Sattelite i još novi disk 320Gb koju sam ( čitaj : JEDVA ) izborio garanciju. Mada su sumnjali da sam namjerno pokvario. Koji debilizam.
Toshibe više nisu nekada bile kao kvalitetna klasa odmah uz IBM-a. Sada je šroteks klasa ( oprostite na mom izrazu )
Više manje HP/Compaq, Toshiba, Fujitsu-Siemens, Aceri stalno susrećem na newsima su crknute, dijelove..
Npr. moj SL500 star godinu dana i još nije izgubio kapacitet baterije. Kad malo bolje pogledam kroz prste, nemaju velikih problema , softver ažuriraniji. Sve više volim svoj T43p koju je toliko kvalitetno napravljen. Ne samo zbog toga što sam slušao od drugih nego uvijerio svojim očima ( već ga imam 7mj i nikakve probleme )
Jedino sam imao prvi laptop je Compaq Armada E500

( crknuo zbog tuđe nepažnje )