Baš vas ne shvaćam previše. A sigurno vas niti Denis ne shvaća. I to s velikim razlogom.
Kupio si stvar sa garancijom (ili kako to naši trgovci krivo vele jamstvom), da ti stvar raditi određeno vrijeme. Ako ne radi, pokušat će je popraviti. Ako ne mogu, dat će vam zamjenski proizvod. Nitko nije rekao da će to biti novo i nekorišteno. Dobit ćete nešto što radi. Sigurno. Ikoliko sam čuo, do sada u Linksu zaista nije bilo problema. Neki su dobili novo zato što su naslučivali da im možda ne radi. A sve radi dobrih odnosa sa kupcem. Na tome im svaka čast.
Znam da serviser nema vremena pa vam crknutu stvar zamijeni. Zabog toga dobivate novo. To NIJE pravilo već dobra volja prodavača.
Bojim se da kod mene ne bi baš tako prošli. Iz iskustva znam da se preko 30% reklamacija MOŽE vrlo jako popraviti. I u tom slučaju ne bi dobili novo. A ako imam, dobili bi salonski primjerak. Zamjena za novo je zadnja opcija.
Sjetite se onih likova sa Mercedesima. Nema novo. To se mora popraviti. A to što je tip 20 puta u mjesec dana bio u servisu, nikom ništa. E, to je truli kapitalizam.
Osim toga, čitajte tu garanciju koju dobijete. Pročitajte i zakon koji veli kakve su garancije. Boli zakonodavca čuna što ste vi bez kompa pola godine. Na kraju će sigurno raditi. Na ovaj ili onaj način.
Osim toga, ovaj topic nije za cmizdrenje kada netko nije imao sreće, već za ismijavanje provala koje ste doživjeli u dučanima.
Meni je najveća neugodnost sa Linksom bila da sam morao još jednom dolaziti jer su mi isporučili robu krive boje, pa sam treao dolaziti. Vjerujem da bi oni sami donesli da sam insistirao. edasto je to što je vrijednost robe manja oc cijene prijevoza pa sam se prošetao samoinicijativno.
Ajde pišite štogod da se svi smijemo.