View Single Post
Staro 28.02.2011., 03:20   #15
Lfbo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Evo imam 2 pitanja.. 1. ugasio sam opciju compress old files i zanima me dali to moze dovesti do nekih preoblema. To sam skuzio da windows komprimira fajlove koji se dugo ne koriste samo nisam skuzio dio kada govore o komplikacijama... 2. I za nebitne stvari na kompu koristim ccleaner, file washer pro i iSysCleaner Pro.. pa me zanima da li mi trebaju sva 3, ima li koji bolji ili jedan koji obuhvaca sve? I jos dodatnih savjeta sto da pogasim da mi se bezveze ne gomilaju neki nepotrebni podaci u komp.. Hvala

Jel itko vidi moje pitanje nakon toliko godina od zadnjeg posta? Jel moram otvorit novu temu za ovo ili? Hvala...

Edit by mod: Vide, vide... ne brinite. podigli ste 3 godine staru temu, ali s obzirom da je on topic, neka ostane ovdje, nemojte otvarati novu temu. Spojio sam poruke u jednu jer ste zaredom postali. Također sam vam obrisao istu poruku u drugoj temi, nemojte pitati istu stvar u više tema.
Glede vaših pitanja - možete ugasiti tu opciju. Što se tiče ovih programa, osobno ih ne koristim, ali vjerojatno je nepotrebno koristiti sva tri.

Zadnje izmijenjeno od: igorba. 28.02.2011. u 22:10. Razlog: dp
Lfbo je offline   Reply With Quote