Imho, ima.. Naravno ovisi sto mislis pod tim bolje? Ako mislis na bolju ventilaciju/provjetrenost - definitivno ima boljih. Sto se tice dizajna/izgleda, to je subjektivno - naravno..
Osobno mislim da trenutno ne postoji bolje dizajnirano kuciste ali ima par sitnica koje mi smetaju. Broj jedan - ventovi. Ok, tu jos mogu progledat kroz prste Corsairu u vezi losih ventova.
Generalno govoreci ventovi su slabi. Imaju slab protok zraka kako na min. tako i na max. okretajima (76 CFM @ 24 dB @ 800rpm +/-15%). Straznji 120mm fan radi na 1200 rpm @ 27 dBA i gura 42CFM,
tako da ni on nije za pohvalu...
S druge strane dosta su tihi takodjer neovisno o brzini okretaja, pa ce i to nekome ici u korist, no treba odvagnuti sto je kome vaznije. Osobno mislim da nije neka greda prominiti ta 2 venta,
ali ne ide mi u glavu da nisu stavili bocni plexi window na kuciste koje ima odlicno rijesen cable-managment i ima tako kvalitetno napravljenu unutrasnjost (da ne pricam o kvaliteti paint-joba i lima)
Kvaliteta izrade nije upitna ako te to zanima, ali ima par sitnica koje po meni nisu tribali propustiti kad pricamo o kucistu ovakvog ranga i cijene...
Par ventova primjerenih ovom kucistu:
BitFenix Spectre 200mm,
CM 200mm Mega Flow Fan Blue (postoji i crvena varijanta),
Xigmatek XLF-2006 Blueline LED Lüfter - 200mm (postoji i crvena varijanta). Moguce je ugraditi i po dva 120mm venta umisto ovih 200mm, pa ko misli da ce tako bolje proci - nek izvoli. Btw, mislim da se ovi ventovi mogu uzeti u Opric informatici...