View Single Post
Staro 27.02.2011., 23:04   #15
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Zašto uopće gutaš te otrove koji rade više štete nego koristi?
Pogledaj malo medicinu staru 2000 godina, a ne ovu alternativnu staru 200 godina.
Imaš puno biljnih pripravaka pa i samih biljaka koje imaju korisna djelovanja.
Malo korigiraš prehranu, izbjegavaj mononatrijev glutaminat koji ubija mozak i bit ćeš druga osoba
Ovako nešto bi ja savjetovao samo kao dodatak modrnim lijekovima.
A to što je tamo netko cuclao limun i izlječio se od raka, lako moguće, al to je jedan jedini slučaj na cijelom planetu-vjerujem da bi se taj izlječio i bez limuna i andola.

Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
Bilo bi zgodno da ima alternativa, ali ne mogu bez doktora i njihovih spački. Tablete (i sve što će dalje ići uz to) su mi jedini "izlaz". Slažem se da je sva ta moderna medicina samo jedan biznis koji okreće velike novce na tuđoj nesreći, a često niti ne može pomoći. Mislim da je najpametnije presuditi si po kratkom postupku kada se netko rodi u ovakvom beznadnom sranju. Te male tablete izokrenule su cijelu moju kemiju. Katastrofalna depresija me hvata od njih. Niti se rasplakati ne mogu da si olakšam očaj.
Budući da uzimaš lijekove koji te gadno drmaju mogao bi pogledati malo to što lowrider preporuča ali samo kao dodatak tvojim lijekovima.
Kombinacije prirodnih i sintetiziranih lijekova su često uspješne, potraži barem nešto za jetru kao npr. nešto na bazi artičoke i sl.
Vjerujem da si već vjerovatno u potpunosti saznao sve o svojoj bolesti pa i lijekovima, pa nema smisla da pametarimo dalje, hammer of thor je sve detaljno pojasnio.
BojanZD je offline