View Single Post
Staro 27.02.2011., 22:35   #1
HELL666
Premium

Datum registracije: Sep 2007
(riješeno) Toshiba razocarenje - ne radi wlan

Pozdrav,

imam toshibu L675-10U. Kostala je 8.000,00 kn. Uzasno sam razocaran s njom. Losa tipkovnica, al to bi jos prebolio, ali i inace ima neke svoje musice. U zadnje vrijeme moram restartat svaki put kad je prikopcam na drugi LAN ili WLAN, jer prestane raditi mreza. Krenem ja to pokusat rjesit, i to na nacin da obrisem sve konekcije, i cak sam napravio uninstall mreznih kartica i LAN i WLAN. Reko idem ja nove drivere stavit i nove konekcije kreirat i mozda bude u redu. I nakon sto sam obriso te konekcije susreo sam se sa jednim problemom na koji nisam racunao. A to je da ne mogu naci pravi driver za WLAN. Kako to? Pa eto na stranicama od toshibe, kojih ima milion, oces na hrvatskom ili od EU ili thailandske...ali nigdje nema moga modela laptopa. Nikad culi za njega (valjd je to neki model koji je sklepao neki kinez u svojoj radioni). Postoji kao neki program za dijagnostiku koji bi trebao pokazat koju mreznu imam ali ni taj ne obavlja svoj posao kako treba. Doduse drivera ima za skinit ali ni jedan ne odgovara. I tako ja ostadoh samo na zici, a wireless mi treba. Poanta ovog mog posta je da sam toliko revoltiran s tako losom podrskom od strane toshibe, a nakon mog starog IBM R60e, na kojem je sve radilo super, a podrska je bila san snova. I na kraju, zivcira me i to sto su stranice napravili za idiote, ono sve bi kao trebalo funkcionirat tako da ti on nadje sam sta fali od drivera, i ovo ono, a u praksi to mozda jedino radi ako prepozna tvoj model laptopa, u protivnom ne radi. To je prva i zadnja toshiba koju sam kupio.

(sori svima na duzem postu ali imao sam potrebu to podjelit s nekim, popiz*** sam)
HELL666 je offline   Reply With Quote