Citiraj:
Autor RaWeN
Ma OMG kakvi su to komentari koji se odnose na težinu!?
Pa ovo je samo demo, kad bude full verzija stavi na najveću težinu i onda gini po 20 puta u svakom fajtu.
|
cuj dragon age origins je bio koncipiran kao tezak RPG (naravno svi konzolasi bitchali i EA morao izdati jedno 3 patcha zaredom - svaki od kojih je olaksavao normal tezinu, do te mjere da je normal postao easy)
a sad da ja moram igrati na nightmare dragon age 2, da bi dobio neki izazov mi je debilno
to je umjetno napuhavanje tezine
u da origins si znao da nema sanse da uletis u neki fajt i da prezivis (morao sam izbjegavati odredjene dijelove gradova i dungeona, dok nisam bio veci level sa puno boljom opremom)
u da2 ce izgleda biti dovoljno da imas 3 potiona sa sobom (eventualno 5 za zmaja) i radi sta os
ugl jako mi se svidjalo taktiziranje prilikom svakog fajta
u da2 je to izbaceno naustrb stancanja skillova (ala mass effect, kao sto je netko vec spomenuo..)
Citiraj:
Autor RaWeN
Pogledao sam gameplay na konzolama, majko moja na šta to izgleda, pa imaju fakin kolut sa kojim biraju spellove. 
|
je, trebas vidjet na sta lice odredjeni RTSovi na konzolama..
zato sam i zabrinut zbog toga sto witcher 2 izlazi i za konzole
ako ce toliko pojednostavit igru, radi konzolasa koji moraju 5min prckat po gamepadu da izaberu 2 akcije, ne moraju se ni trudit sa podrskom za PC..