Tema: Dragon Age 2
View Single Post
Staro 27.02.2011., 21:00   #86
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Ma OMG kakvi su to komentari koji se odnose na težinu!?
Pa ovo je samo demo, kad bude full verzija stavi na najveću težinu i onda gini po 20 puta u svakom fajtu.
cuj dragon age origins je bio koncipiran kao tezak RPG (naravno svi konzolasi bitchali i EA morao izdati jedno 3 patcha zaredom - svaki od kojih je olaksavao normal tezinu, do te mjere da je normal postao easy)

a sad da ja moram igrati na nightmare dragon age 2, da bi dobio neki izazov mi je debilno
to je umjetno napuhavanje tezine

u da origins si znao da nema sanse da uletis u neki fajt i da prezivis (morao sam izbjegavati odredjene dijelove gradova i dungeona, dok nisam bio veci level sa puno boljom opremom)

u da2 ce izgleda biti dovoljno da imas 3 potiona sa sobom (eventualno 5 za zmaja) i radi sta os

ugl jako mi se svidjalo taktiziranje prilikom svakog fajta
u da2 je to izbaceno naustrb stancanja skillova (ala mass effect, kao sto je netko vec spomenuo..)

Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
Pogledao sam gameplay na konzolama, majko moja na šta to izgleda, pa imaju fakin kolut sa kojim biraju spellove.
je, trebas vidjet na sta lice odredjeni RTSovi na konzolama..

zato sam i zabrinut zbog toga sto witcher 2 izlazi i za konzole

ako ce toliko pojednostavit igru, radi konzolasa koji moraju 5min prckat po gamepadu da izaberu 2 akcije, ne moraju se ni trudit sa podrskom za PC..
Ordem je offline   Reply With Quote