Iskreno, ja nemam zamjerki na svoju X6 - jedino kada sad uspoređujem sa X4 mi fali onaj anti-ghosting koji je u biti super stvar.
Što se tiče direktne usporedbe, X4 nema backlight već samo osvjetljene tipke, i ima bolje pozicioniran ESC (a ne jedan red gumbi u lijevo kao kod X6).
Također, X4 ima dosta bolje (po meni najbolje na čemu sam imao prilike pisati) izvedene tipke - mekani otpor / ugodne za tipkanje, također i puno tiše od X6 kod koje su više "old school" i relativno glasne.
X4 također ima nogice koje X6 kao što znaš nema. Nije da meni fale jer je sa spuštenim nogicama najzdravije korištenje tipkovnice što se tiče kičme i položaja ruku, ali nekima je to dosta zasmetalo.
Iako se X6 može smanjiti micanjem numpada, X4 je toliko kompaktna i uska da je to fenomenalno koliko prostora ostane na stolu.
Jedino kaj mi fali kod X4 jest "cruise control" i potenciometri za osvjetljenje & glasnoću.
Da sad kupujem uzeo bih X4 bez razmišljanja, po meni daleko best buy tipkovnica danas. Kad vidim koliko ekipa baca lovu na G19 ili kaj ti ja znam koji je zadnji G model, a da ne pričam o preskupim Razer modelima - ova tipkovnica ima točno onoliko macro tipki koliko 99% korisnika treba, osvjetljenje, anti-ghosting i još štošta - za duplo manju cijenu.