Renesis Onyx i ja danas odvozili Leustek gore, i varijantu Tulum-57-55-serpentine dole.
Prst snijega na stazi - sve se bijeli, zemlja promrznuta (ima i leda), uz brdo se ide ko od sale. Vjetar skroz stao, temp. kod Lugarnice -4C.
Od tunela do Lugarnice stigli za 1:20h, s pauzama i promijenom zracnice, naime, Renesis je uspio probusiti gumu pri usponu (a pri spustu smo ustanovili da nosi zracnicu koja pusta, pa je opet skidao kotac - daklem "oba su pala"

).
Inace sumari opet rade punom parom pa smo dozivjeli neugodne promjene po putu:
- prva je na krakoj ali slatkoj singlici, koja nas vodi preko zavoja na onaj strmi tulum - e tu je hrpetina okljestrenog granja pa smo fino nosili bajkove na ramenima;
- druga je hrpa balvana po sred makadama tocno ispod stupova zicare na 57ici, pa se vise ne moze zaletjeti uz brdo desno pa na singlicu;
- treca neugodnost je u onim kanalima - makadamskim sumskim putovima gdje je inace hrpa blata - e tu su se sad provozali traktorima i razrovali put, koji je skroz smrznuo, i vjerujem da je ekipa na HT-ovima dobila napadaj drhtavice prilikom spusta
Singletrack nakon tih puteljaka je standardno dobar kao i uvijek.
Kad ovo sve skupa otpusti (kaljuga do koljena), racunajuci ono prije spomenuto granje po kojem se jedva hoda a kamoli vozi, ova kombinacija preko tuluma i sve to skupa ce biti teska banana.
Trebat ce pricekati neko vrijeme, da se ta zemlja slegne i utaba, a granje pocisti...s time da ce ovi sumari vjerojatno dodatno devastirati staze kad izvuku sve te balvane koje su popilili.
@ Murina
Idem ja sutra ponovno

Klasika, 10h Tunel.
@ Hamm
To trajanje baterije je i mene mucilo.
Inace, druga i treca lampa (oznacene sa *) bi trebale biti iste, razlika je jedino u broju modova i boji.
Drzim da sve lampe s P7 emitterima na HI traju oko 1h (na MI ili LO traju osjetno duze a opet dobro svijetle - za uspon), najbitnije je za bajk da imaju sirok snop.