View Single Post
Staro 26.02.2011., 13:35   #237
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
bilo bi idealno da netko tko igra online recimo bad company 2 napiše iz prve ruke o ghostingu
evo ja igram bc2, ne na ovom modelu, ali na istoj kategoriji IPS, samo philips. pw240e, mislim da se tako zove.

monitor je bog. di god da nesto gledam/radim/drkam po kompu, a da nisam doma, razlika je megavidljiva...

ghosting ne postoji. to je takva izmisljotina da ju nije vrijedno spominjat.. postoji, ali u tako malim mjerama da je neprimjetan.. npr kad crtam u 3ds maxu, pa je pozadina siva i onda neki model povlacim po pozadini, vidi se mali ghosting, ali samo tu. u nekoj igri di je vise boja nema teorije da se to skuži..

ovi novi IPS-i imaju i kratak odaziv, sto je dobro za igre. ali imaju i nesto sto nitko od proizvodjača ne spominje.. a to je input lag..

po meni je on najveci problem u IPS-ima, ali ako si malo duže za njih se priviknes i nebude vise problema.
znam da me to jebalo prvih nesto vremena, tipa 2-3 tjedna jer sam presao sa 19'' crt samsunga na ovog i nikako se nisam mogo priviknut.. sad kad sam se priviko ouopce ne vidim problem, jedino kad kod mame na kompu idem radit nesto na crtu, vidim da je razlika

ali osim tog (na sta se vrlo brzo priviknes) IPS je takav ZAKON da se o tom može pricat. jest malo skuplji, moj je bio 3600kn, al istini za volju pol dana sjedino na kompom i mislim da se u tako nesto isplati investirat..

eto mamute, nadam se da sam ti bio od pomoci