Citiraj:
Autor wiseman
Vidi ove 
Nekak mi se čini da prelaze budžet?
Na ovo sam slučajno naletio gledajući ve-mil stranice. Jel imao tko priliku vidjet i čut?
Djeluje dosta ozbiljno.
|
Meni baš djeluju preskupo već na prvi pogled.
Nije mi jasno zašto se nitko nije odlučio na Scythe pojačalce za tristotinjak kuna plus njihovi pasivni zvučnici. Zvučnike čuo nisam, ali sam čuo hvale, a opet s druge strane, pojačalo posjedujem, tjera jednu manju samogradnju i sasvim je korektno za sitne novce, dakako i male glasnoće.
Premda sam prije dok sam igrao igre bila važna zvučna kartica, pri kupovini kompa zimus mi to uopće nije predstavljalo nekakav oprioritet. No neki dan mi vrag nije dao mira, pa se počastim sa asus xonar d2x karticom. Prvo je par dana stajala jer nit sam imao vremena, a kad sam i ulovio popodne za sebe, bilo mi mrsko otvarati komp. No hajde, nagovorim se neki dan, spojim karticu, spojim to pojačalce, ne znam kako bih ga drukčije zvao uzevši u obzir masu i gabarite te na njih svoje najmanje samogradnje sa monacor 130al i 25n driverima. Kutije su već dvije godine u probnoj kutiji, prije bile zamišljene kao rear u kućnom kinu, no mislim da ću ipak napraviti bass horne s njima.
Uglavnom, da ne piskaram previše, bezrezervna preporuka za asus karticu i pojačalo. Možda je 1500 kn puno za običnu zvučnu karticu i pojačalo sa jako malo snage, no u kombinaciji sa imalo boljim zvučnicima to uistinu zvuči dovoljno dobro da se opravda uloženi novac.