Citiraj:
Autor Drug Brko
Hm... ajde javi se na PM. Uvjeren sam da će se 750GB disk moći riješiti, no ako si nešto zaje tijekom flešanja 500GB diska, moguće je da si ga poslao u vječna lovišta.
btw, disk se fleša kad je spojen na matičnu direktno preko SATA kabela, a ne iz ladice preko USB-a.
a ako 750GB odneseš na reklamaciju i recimo da je Vemil prizna, oni ti podatke vratiti neće. eventulano da dobiješ disk novi, naravno, dobit ćeš novi potpuno prazan, a podatke zaboravi.
|
Upravo sam se vratio s puta (moram pod hitno nabaviti mobitel sa WIFI-jem)!
Hvala puno na odgovoru i PM-u

. Čujemo se za koji dan dok napravim backup svega ostalog.
Za sve koji će imati slične probleme samo da javim da je flešanje 500GB diska bilo neuspješno (spojeno direktno s matične SATA kablom), ali nakon ponovnog kreiranja particije i formatiranja, disk opet radi (ali bilo bi ga dobro ponovno pokušati nadograditi novim firmware-om).
Da, podaci su mi bitni, a reklamacija, po potrebi, ide kasnije, tj. kad spasimo sve što se spasiti može.
Citiraj:
Autor CocoAtBike
PS. Nadam se da ovaj post neće opet spojiti sa onim prethodnim jer to NEMA smisla. Iako su u istoj temi, svaki funkcionira samostalno, a čitanje ogromnih postova nikome nije zanimljivo, a niti u interesu. HVALA!
Edit by mod: Hoće. Nema smisla ni onako jer ispada da razgovarate sami sa sobom.
|
Pa to je i smisao foruma. Pisanje kratkih korisnih stvarčica vezanih uz temu, a ne pisanje sastavaka od dvije A4 stranice koje će odbiti potencijalne čitaoce.
A to što izgleda da razgovaram sam sa sobom, to nije moj problem nego problem neaktivnosti foruma koju pokušavam popraviti

.
Sve što napravim u vezi teme, zabilježim i na forumu - u nadi da će to nekome pomoći i skratiti muke kroz koje sam prolazim.
Edit by mod: Naravno da je ponekad prirodno double postati npr. ako je između dvije poruke prošlo dosta vremena, međutim stvarno mi nije jasno zašto je ova poruka u originalu bila u dva dijela?! U razmaku od 15 minuta odgovarali ste na dvije poruke citirajući ih, a nije bilo potrebe za dvije poruke. Za to služi gumb Multiquote (odmah desno od Quote). Mislim da je dovoljno rasprave na ovu temu. Ako smatrate da sam čime prekršio ovlasti moderatora, slobodno možete prijaviti vodstvu foruma. Hvala i ugodno surfanje PCE forumom.
Pravila foruma
Pravila podforuma Storage.