Jučer kupih HD6850 TOXIC i nisam zadovoljan izvedbom ventilatora i one plastike oko grafičke, JER iznad 30% brzine vrtnje ventilatora, isti počne strugati po plastici jer se ventilator pomakne nekoliko milimetara prema van, tj. prema plastici i tad struže, a kad polegnem PC vodoravno onda ne struže, znači ventilator svojom težinom pada prema dolje jer grafa u PC-u stoji naopako... -a druga famozna stvar što mi više trza u igrici od moje stare HD4850, wtf?
-inače, u idle-u grafa radi nečujno, duplo je tiša od moje stare HD4850, a kod opterećenja ne prelazi 65°C a brzina vrtnje ventilatora ne prelazi cca 35% pa je i dalje tiha što me obradovalo.
Mislim da su mi ovi novi W7 64bit u banani, imam ih tjedan dana i hrpa programa se ruše odmah kod pokretanja, blast...
Glavno pitanje što se tiče tog ventilatora: jel ga ima negdje za kupiti posebno pa da ga promjenim ili što da radim? Imam garanciju pa ne bih sam čačkao oko toga, ali opet me strah da ću biti 1-2 mjeseci bez nje ako ju odnesem na servis ;(