Evo danas mi stigla 4850 sto sam kupio tu na forumu.
Radi se o modelu: Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 Dual Slot Fansink,custom PCB,custom cooling.
Mislim da imam dosta hladnu karticu,temperature su pod loadom (GTA IV) :
GPU Core: 52C
GPU Temp.(DISPIO) 53C
GPU Temp.(MEMIO) 60C (grafa nema hladnjake na memoriji)
GPU Temp.(SHADERCORE) 58C
Ovo su temperature pod GTA IV sa ventilatorom podesenim na 90%,vjerojatno cu smanjit na nekih 60% da mi ne prozuji brzo a stavit cu na bocnu stranicu kucista dolje jedan vent od 80mm da ubacuje svjezi zrak odmah do grafe....
Jesi mi dobre temperature?
E sad...
Koristim 10.3 drivere,win 7,
cod 7 vrtim na MAXIMALNIM detaljima na 1680x1050 rezoluciji,FPS rijetko pada ispod 30,bas kad ima jako puno explozija i kojekakvih sranja onda padne na 20-30 fps,a inace vrti oko 30-40 average,a nekad i do 70fps.
imam jedan problemcic sa gta iv,naime detalji se mogo dosta nafrljiti ako su iskljucene sjene i igra vrti oko 30fps prosjeka u realnom gameplayu a ne benchu,al kad se ukljuce sjene,skoro pa neovisno o ostatku detalja,igra pocinje stekati...jel mozda do drivera? igra se vrti skoro pa isto sa sjenama na low medium i high.....jel imao tko ovakvih iskustava?
Idem sad isprobat far cry 2...
a inace grafa me dosta odusevila, sa 9500gt sam jedva vrtio cod 7 na minimalnim detaljima a sad mogu na maksimalnim..