Citiraj:
Autor jopis
Evo krepucnuo i drugi samsung (s223), a kako zbog čestog presnimavanja s jednog (punog) na drugi dvd (prazan, poluprazan) trebam dvije, jel još stoji preporuka za lg kao bestbuy pošto nema šanse da više kupim samsungovu pržu (3. crknuta u 3 godine)??
Jer onaj lani preporučeni lg gh22**** je i kupljen i radi bez problema.
Da li kupiti još jedan lg ili da idem na različite zbog eventualnog nečitanja pojedinih medija ili nema veze??
Hvala.
|
nemoj riskirati oko isprobavanja razlicitih marki kupi onaj isti model koji vec imas koji te dosada odlicno sluzi pa mislim da nebi trebalo biti problema, jer zbilja ima ona... jednima odgovara i sluzi najbolje ta marka, dok drugima odmah krepava
npr. mojem frendu prza Benq DW 1650 odmah napocetku krepala pa ide ju zamjeniti i ni ta mu bas sada nesluzi najbolje jer necita sve DVD-e, dok meni koju tu imam vrti ko svicarska urica
pa onda imam drugu przu Pionner DVR-109 za koju su mnogi proglasili da je srot i da nevalja nista ta samo budala ju moze kupiti, a evo imam ju vec 5 godinu i radi ko od prvog dana cak cita kaj nekad ono kaj je prakticki nemoguce procitati koliko je ostecen DVD pa cita